- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Igen, szinuszgörbét ír le. Azaz most épp a csúcspont felé tartunk, utána pedig a hullámvölgy felé. Nagyon is jól látod. Viszont ez azt is jelenti, hogy a síkokat elválasztó fátyol egyre vékonyabb és ki tudja mi jöhet át rajta. Hallottam olyan dolgokat is, mint a rémek, meg lidércek, meg ugye ott vannak a rovarszellemek is. Szóval Lovecraftnak. A negyedik világról nem tudni sokmindent, de gyanítják, hogy a rémek végiggyalulták, amikor a mágiaszint elég magasra növekedett, de ez csak elmélet, mert semmi nem maradt, leszámítva az emberek közé "elbújt" elfeket, trollokat, orkokat stb."
-"Öhh... Kösz..." mondja az utolsó megjegyzésedre Erika szép piros arcszínnel, ami egyébként tényleg aranyos és tényleg rohadt jól áll neki.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Viszont ha akkor végig is gyalulták a világot, most már er?sebbek vagyunk. Ti, a mágia használatáról is többet tudtok, mint akkor tudtak és a technológia sem elhanyagolhatatlan, ha véletlenül lenne ezeknek fizikai testük, az tök jó, mert akkor az fel is robbantható. Meg gondolj bele, ha így ilyen lazán szórod a villámokat, mit fogsz csinálni, ha sokszorosára n? a mágiaszint és még könnyebb lesz varázsolni. Én nem aggódnék, ha átjön valami, majd valagba rúgjuk, szépen megfogalmazva.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ezt már nem tudom, de szerintem ezek olyasmik, mint a rovarszellemek. Azok végiggyalulták Chicagot és azóta se tudunk ellenük sok mindent tenni. Vagy a toxikus sámánok és szellemek. Azok is itt vannak közöttünk, de ha negatív módon lépünk föl az lehet hogy pillanatnyi megoldást nyújt, de ?ket segíti a háttérzajjal, azaz azokkal az negatív érzelmekkel, amiket az er?szak, a rettegés a gyilkosság generál. Ha ezeknek az er?sebb kuzinjai döntenek úgy, hogy benéznek egy vacsorára, akkor az emberiség b? 80%-át készületlenül fogja érni, mert a mai napig nem tudunk szinte semmit sem róluk, vagy a negyedik világról."
-"A fizikai testtel meg az a baj, hogy az manifesztáció. Bármikor dönthet úgy, hogy nem manifesztálódik és visszatér az asztrális síkra, ahonnan sebezhet? vagy, de megsebezni nem tudod. Ha meg elpusztítod, akkor kés?bb vissza fog térni. Akárcsak a legendák szellemei vagy él?halottai, amiket most úgy ismerhetsz, hogy Grande Zombie. Nem beszélve arról, hogy ha mi er?södünk, akkor ?k, akiknek közvetlen hozzáférésük van ehhez, mert onnan jönnek, a mana ugyanis a metasíkokról jön, de ezt már mondtam, szerinted mennyire er?södnek meg? Addig amíg azt sem tudjuk, hogy mit?l kapnak halálos sebet, addig nem lennék ilyen magabiztos, de elrettenteni sem akarlak, mert ha ez a világ 7137. április 5-ig fog tartani, akkor a mágikus csúcs még messze van. De egyébként szerinted mi fog akkor történni, ha meger?södnek az elementálok és nem hajolnak majd meg az akaratunknak? Mert ez is megtörténhet, ugyanúgy, ahogy az is meglehet hogy nem fog megtörténni."
Csapat riadó!
- Valójában ez ha jól értem, most olyan, mint azok az apokalipszis filmek, amikben jön egy meteor, atomkatasztrófa lesz, meg ilyesmi. Egy kicsit beleborzong a néz?, hogy húú, ez megtörténhet, de azért reménykedik benne, hogy sosem fog. Kéne egy filmet készíteni a rovarszellemek támadásáról, vagy ilyesmir?l. Szerintem kasszasiker lenne.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Húh, hát erre így nehéz választ adni, de vannak olyan dolgok, amik kitolhatják. Vannak olyan entitások és paktumok. Van olyan ami kitolhatja. Nem általános, de megtörténhet. Mind a két családnál, az enyémnél is, de a Keisinger családnál is vagy ez, vagy csak a természetes, de meg van. Nem ritka a száz év. Az is lehet, hogy ez csak a mágia mellett egy másik el?nyös tulajdonság, ami megmaradt, vagy épp kifejl?dött."
-"Van ilyen film, ha jól emlékszem ismered is. Alien a címe és egy egész franchise. Ennél direktebbet viszont nem engednek és sokszor már ez is elég offenzív, ugyanis a szellemekr?l ha tudsz, akkor vonzod ?ket, ha találgatsz akkor pedig olyanok jönnek, amiket kitalálsz, hogy megfeleljenek neked, vagy azért mert kommunikálni akarnak, vagy azért, mert így jobban föl tudnak kapunak használni. Na akkor el tudod képzelni mi a hatása annak, ha rettegsz a rovaroktól? F?leg hogy a negatív érzelmek negatív dolgokat vonzanak... Vagy mondjuk ha milliók rettegnek a horrorfilm miatt? Kasszasiker volna az a temetkezési vállalkozóknak, ha túlélik valahogyan."
Csapat riadó!
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?